Teatre

Teatre

INFANTIL: La classe de les arts. La classe de les arts és un espai on l’infant de 3 a 5 anys podrà desenvolupar la seva creativitat, imaginació, psicomotricitat, coordinació, seguretat… a través de diferents disciplines relacionades amb les arts escèniques. Sempre a partir del joc i la diversió en aquesta classe cantarem, ballarem, explicarem contes, ens disfressarem, maquillarem, farem titelles, etc… Un tastet artístic perquè l’infant descobreixi les possibilitats que ofereixen les arts escèniques. Al final de curs es realitza una mostra.

Dilluns de 17:1 a 18:15. – Bibiana Morales

MITJANS: La classe de mitjans és divideix en dos grups:

GRUP 1: Alumnes de 6 a 8 anys, on l’alumne començarà aprendre la base del teatre. A través de jocs i exercicis sempre dinàmics on l’alumne sense adonar-se’n començarà a tenir consciencia del seu propi cos, veu, espai, grup i podrà descobrir que la seva imaginació no te límits. Al final de curs es realitza una mostra.

Divendres de 17:15 a 18:15. Bibiana Morales.

GRUP 2: Alumnes de 9 a 11 anys, on l’alumne s’endinsarà en un treball més profund. Expressió corporal per alliberar el cos i aprendre a relaxar-lo i preparar-lo per escena. El treball vocal per tal de saber que és una bona projecció, dicció, modulació… I sobretot el treball escènic on treballarem molt sobre la imaginació, improvisació, creació. Al final de curs es realitza una mostra.

Divendres de 18:15 a 19:15. Bibiana Morales.

JOVES: Alumnes de 12 a 15 anys. En les classes de teatre per a joves és crea un espai de confiança i comoditat per tal de poder aprofundir en l’escolta, adaptació, relació, concentració… El treball de cos i veu passa a ser més intens i a través d’improvisacions i exercicis teatrals es busca poder harmonitzar el conjunt de tota la feina. Que l’alumne pugui començar a trepitjar l’escenari allunyant-se de la seva persona, amb seguretat i fermesa. Al final de curs es realitza una mostra.

Divendres de 19:15 a 20:30. Bibiana Morales.

ADULTS: Alumnes a partir de 16 anys. Les classes de teatre per adults ofereixen una formació teatral, on l’alumne prendrà consciència i aprendrà a utilitzar el seu propi cos com a instrument de treball. Trencant barreres, tabús, inseguretats, limitacions i creant nous objectius, noves visions i noves maneres d’enfrontar-se amb si mateix. Treballem sobre la veritat en escena, essent capaç de viure de veritat una mentida i al mateix temps donant molta importància al treball de text, el text com a eix vertebral per enfrontar-se a una escena o obra teatral. L’alumne aprendrà a desmuntar-se per poder crear-se de nou i a partir d’aquí ser capaç de viure amb intensitat qualsevol personatge o text. Al final de curs es realitza una mostra.

Dimarts de 20:30 a 22:00. Bibiana Morales

 

Professora : Bibiana Morales

Horaris

Infantil: Divendres 17:15 a 18:15

Mitjans:Divendres 18:15 a 19:15

Joves:  Divendres 19:15 a 20:30

Adults: Dimarts 20:30 a 22:00