Dansa clàssica

Dansa clàssica

classes de dansa clàssica

Ballet Mitjanes: Alumnes de 6 a 9 anys. En aquesta classe es treballes exercicis de coordinació i musicalitat. S’estudien els passos bàsics del ballet clàssic i la col·locació del cos. S’afinen les posicions en paral·lel i progressivament es treballen les posicions en rotació externa. Al final de curs es fa una mostra.

Dimecres de 17:15 a 18:15. Vicente Roldan.

Ballet joves: Alumnes de 10 a 14 anys. En aquestes classes es treballa amb l’estructura d’una classe de ballet tradicional: barra, centre i desplaçaments. Les classes estan enfocades a refermar els conceptes i moviments que fonamenten el ballet clàssic i es fa especial èmfasi en l’expressivitat i la qualitat del moviment ballat. Al final de curs es fa una mostra.

Dimecres de 18:15 a 19:15. Vicente Roldan.

Ballet Adultes: Alumnes a partir de 16 anys. Aquestes classes estan enfocades a un públic adult que vulgui començar a practicar el ballet clàssic i també a aquelles persones que ja hagin ballat abans. L’estructura de la classe es basa en la d’una classe de ballet tradicional: barra, centre i desplaçaments. Es treballa la Col·locació, la coordinació, la musicalitat… I posem especial atenció en generar i comprendre diferents qualitats de moviment en cadascun dels exercicis treballats. Al final de curs es fa una mostra.

Dimecres de 19:15 a 20:30. Vicente Roldan.

 

Professor: Vicente Roldán

Horaris

Infantil: Dimecres 17:15 a 18:15

Mitjans:Dimecres 18.15 a 19:15

Adults:  Dimecres 19:15 a 20:30