Maria Pascual: protagonista de Metamorfòsi


Maria PascualEl passat 5 d’agost la nostra alumne de teatre joves Maria Pascual, va ser seleccionada per ser la protagonista d’un curtmetratge realitzat pel director Albert Valls.

”Les 10 hores de rodatge a part de cansar-me em van ensenyar molt”

comenta la Maria. Per ella va ser una jornada intensa però molt gratificant i per nosaltres és tot un orgull veure com les nostres alumnes treballen tan professionalment davant d’una càmera i rodejades d’un fantàstic equip tècnic que la va cuidar en tot moment. La Maria ens comenta entre riures:

Metamorfosi“Quan vaig rodar el tros de la dutxa vaig flipar, com en un espai tan petit i podia haver tanta gent! El càmera, el noi que aguantava la protecció de la càmera perquè no es mullés, el so, el director… i jo allà, ala! Ara actúa, jajajaja, i pensar que quan es vegi a pantalla només estaré jo sola, però la veritat és que de sola res”

I quan la sentim dir això se’ns dibuixa un somriure de satisfacció doncs veiem que realment la Maria ha après moltes coses rodant aquest curt. Només ens queda per felicitar a la Maria i dir-vos que restem en candeletes esperant veure el resultat de la feina!

 

Col·laboració amb “El Crèdit” La pel·lículael crèdit


La productora de Focus es va posar en contacte amb l’escola per demanar-nos figuració per al rodatge de la pel·lícula “El Crèdit” dirigida per Joan Riedweg i Abel Folk i coproduïda per Foccus i Tv3. El rodatge que va tenir lloc al poble veí d’Alella, va durar prop d’una quinzena i alguns/es dels /les nostres alumnes hi van participar tot vivint una experiència cinematogràfica que pel que ens van dir, repetirien segur. La pel·lícula ja la podem veure doncs es va estrenar aquest estiu a tv3. En gaudirem tot fixant-nos en els figurants doncs ens farà molta il·lusió reconèixer-hi els i les nostres alumnes.

 

Alumnes en el Programa “Manual de supervivència” de TV3


Manual de supervivènciaLa producció del programa “Manual de supervivència” de tv3, es va posar en contacte amb l’escola doncs necessitaven actors i actrius per participar en alguns esquetxos del programa. En aquesta ocasió van ser les alumnes Natalia Dorado i Anna de Blas les escollides per la productora. Les nostres actrius van brillar davant les càmeres i l’experiència viscuda va ser tota una satisfacció per nosaltres, doncs no hi ha res que ens agradi més que veure els i les nostres alumnes en acció.

 

 

Le vol de l’hirondelle: El primer curtmetatge de Clara Casado


Clara CasadoSinopsi: Ambientada en els anys 1970 en una petita casa a la muntanya francesa, aquest és un curt film que tracta sobre la vida d’una noia de disset anys, l’Aurélie, i de com aquesta poc a poc se sent tancada en el seu petit poble, tot i ser molt feliç amb la seva germana petita i la seva mare. En el transcurs de la història, forjarà una forta amistat amb l’Alain, fet que la canviarà per sempre.

Amb només 17 anys, la nostra alumne de teatre musical Clara Casado, dirigeix i protagonitza el seu primer curtmetratge. Treball de recerca del batxillerat escènic que comença a traspassar fronters doncs ja està en varis concursos de curtmetratges i des d’aquí li desitgem el millor! La Clara ens explica breument com va ser aquesta experiència.