Maria Pascual i el seu primer curtmetratge


Maria PascualEl passat 5 d’agost la nostra alumne de teatre joves Maria Pascual, va ser seleccionada per ser la protagonista d’un curtmetratge realitzat pel director Albert Valls.

”Les 10 hores de rodatge a part de cansar-me em van ensenyar molt”

comenta la Maria. Per ella va ser una jornada intensa però molt gratificant i per nosaltres és tot un orgull veure com les nostres alumnes treballen tan professionalment davant d’una càmera i rodejades d’un fantàstic equip tècnic que la va cuidar en tot moment. La Maria ens comenta entre riures:

“Quan vaig rodar el tros de la dutxa vaig flipar, com en un espai tan petit i podia haver tanta gent! El càmera, el noi que aguantava la protecció de la càmera perquè no es mullés, el so, el director… i jo allà, ala! Ara actúa, jajajaja, i pensar que quan es vegi a pantalla només estaré jo sola, però la veritat és que de sola res”

I quan la sentim dir això se’ns dibuixa un somriure de satisfacció doncs veiem que realment la Maria ha après moltes coses rodant aquest curt. Només ens queda per felicitar a la Maria i dir-vos que restem en candeletes esperant veure el resultat de la feina!

 

“El Crèdit” La pel·lícula


La productora de Focus es va posar en contacte amb l’escola per demanar-nos figuració per al rodatge de la pel·lícula “El Crèdit” dirigida per Joan Riedweg i Abel Folk i coproduïda per Foccus i Tv3. El rodatge que va tenir lloc al poble veí d’Alella, va durar prop d’una quinzena i alguns/es dels /les nostres alumnes hi van participar tot vivint una experiència cinematogràfica que pel que ens van dir, repetirien segur. La pel·lícula ja la podem veure doncs es va estrenar aquest estiu a tv3. En gaudirem tot fixant-nos en els figurants doncs ens farà molta il·lusió reconèixer-hi els i les nostres alumnes.

 

Programa “Manual de supervivència” de TV3


La producció del programa “Manual de supervivència” de tv3, es va posar en contacte amb l’escola doncs necessitaven actors i actrius per participar en alguns esquetxos del programa. En aquesta ocasió van ser les alumnes Natalia Dorado i Anna de Blas les escollides per la productora. Les nostres actrius van brillar davant les càmeres i l’experiència viscuda va ser tota una satisfacció per nosaltres, doncs no hi ha res que ens agradi més que veure els i les nostres alumnes en acció.