Teatre

TEATRE DE LES ARTS: Alumnes de 3 a 5 anys. En aquesta classe de les arts es treballa, tal i com diu el seu nom, una barreja d’arts. Els/les alumnes gaudiran a través del teatre la dansa, les disfresses, cançons, conta contes, titelles, maquillatge… tot això a través de jocs i dinàmiques, treballant i potenciant la imaginació, psicomotricitat, autonomia… Una classe de diversió assegurada!

GRUP / Dia: Dilluns / Hora: De 17:15 a 18:15

Infantil: Alumnes de 6 a 8 anys, on l’alumne començarà aprendre la base del teatre. A través de jocs i exercicis sempre dinàmics on l’alumne sense adonar-se’n començarà a tenir consciencia del seu propi cos, veu, espai, grup i podrà descobrir que la seva imaginació no te límits. Al final de curs es realitza una mostra.

Dia: Divendres / Hora: De 17:15 a 18:15

Mitjans: Alumnes de 9 a 11 anys, on l’alumne s’endinsarà en un treball més profund. Expressió corporal per alliberar el cos i aprendre a relaxar-lo i preparar-lo per escena. El treball vocal per tal de saber que és una bona projecció, dicció, modulació… I sobretot el treball escènic on treballarem molt sobre la imaginació, improvisació, creació. Al final de curs es realitza una mostra.

Dia: Divendres / Hora: De 18:15 a 19:30

JOVES: Alumnes de 12 a 15 anys. En les classes de teatre per a joves és crea un espai de confiança i comoditat per tal de poder aprofundir en l’escolta, adaptació, relació, concentració… El treball de cos i veu passa a ser més intens i a través d’improvisacions i exercicis teatrals es busca poder harmonitzar el conjunt de tota la feina. Que l’alumne pugui començar a trepitjar l’escenari allunyant-se de la seva persona, amb seguretat i fermesa. Al final de curs es realitza una mostra.

Dia: Divendres / Hora: De 19:30 a 21:00

ADULTS: Alumnes a partir de 16 anys. Les classes de teatre per adults ofereixen una formació teatral, on l’alumne prendrà consciència i aprendrà a utilitzar el seu propi cos com a instrument de treball. Trencant barreres, tabús, inseguretats, limitacions i creant nous objectius, noves visions i noves maneres d’enfrontar-se amb si mateix. Treballem sobre la veritat en escena, essent capaç de viure de veritat una mentida i al mateix temps donant molta importància al treball de text, el text com a eix vertebral per enfrontar-se a una escena o obra teatral. L’alumne aprendrà a desmuntar-se per poder crear-se de nou i a partir d’aquí ser capaç de viure amb intensitat qualsevol personatge o text. Al final de curs es realitza una mostra.

Dia: Dijous / Hora: De 20:30 a 22:00