Dansa Jazz

La dansa jazz és un estil de dansa molt moldejable que agafa passos i figures del ballet, del hip-hop, el funky, dansa africana, swing entre molts d’altres creant així un estil propi. En aquesta dansa és molt important l’energia, els canvis de ritme, la flexibilitat, el control del cos, la connexió amb la música i l’expressió dels sentiments. Requereix de molta tècnica que ens servirà de base per després poder adaptar-nos millor a qualsevol altre estil de ball. La dansa jazz ens permetrà ballar qualsevol tipus de música amb estil, elegància, amb harmonia i amb control sobre el nostre cos. La dansa jazz es troba en molts llocs però un dels exemples més clars seria el ball que trobem als musicals.
INFANTIL: Alumnes de 6 a 8 anys. En aquesta classe es treballa molt a través del joc i de l’expressió lliure de l’infant. Descobrir el propi moviment i canalitzar-lo a través del passos. Es comencen a ensenyar elements bàsics de col·locació del propi cos. Col·locació en l’espai i envers el grup. El temps, el ritme i la coordinació. Al final de curs es realitza una mostra.

Dia: Dijous / Hora: De 17:15 a 18:15

MITJANS: Alumnes de 9 a 11 anys. En aquesta classe es comencen a adquirir les bases del jazz. A través d’exercicis que van ensenyant a l’alumne com col·locar i dominar el seu cos per a l’execució de cada pas en concret. La nomenclatura dels passos també comença a agafar presència per tal de que l’alumne conegui el llenguatge del jazz. Al final de curs es realitza una mostra.

Dia: Dilluns/ Hora: De 18:15 a 19:15

JOVES: Alumnes de 12 a 15 anys. En aquesta classe el treball de la tècnica del jazz és més profund llimant al detall cada element relacionat amb com treballar el cos en cada pas, desplaçaments, girs… El treball d’elasticitat també és més profund per tal de poder tenir el cos preparat per afrontar diferents passos que requereixen d’un cos elàstic i tonificat. Al final de curs es realitza una mostra.

Dia: Dilluns / Hora: De 19:15 a 20:30

ADULTS: Alumnes a partir de 16 anys. Oferim classes per adults que disposin ja d’una base tècnica i també que comencin de zero amb moltes ganes d’aprendre! Cada classe s’adapta al nivell de l’alumne desenvolupant així la tècnica del jazz per a poder donar les eines necessàries per tal de poder controlar el cos i domar-lo per després poder ballar i gaudir una coreografia. Al final de curs es realitza una mostra.

GRUP A / Dia: Dilluns / Hora: De 20:30 a 22:00

GRUP B / Dia: Dimecres / Hora: De 20:30 a 22:00