Ens falten hores d’amor

El musical Hores d’amor neix com a resultat d’un procés de creació dut a terme a l’escola d’arts escèniques Bibiana Morales. De la necessitat d’expresar-se, 10 joves han volgut transmetre i denunciar una situació molt actual i que els toca de ben a prop: el bullyng. El resultat s’estrena al teatre de la Palma de Teià l’11 de juny del 2016. Éssent un èxit total i amb una molt bona acollida per part del públic, que ens anima a moure i promocionar aquesta història tan delicada i actual.

Hores d’amor és doncs una crítica explicada, cantada, ballada i interpretada. De la mà d’un grup de joves artistes que saben transmetre a través del teatre musical, exactament allò que els hi fa més por i que els hi crea tantes i tantes inseguretats. I amb això s’hi enfronten per denunciar als quatre vents que han de canviar els valors que ens envolten. Que hem de fer un món millor. En definitiva, que ens falten moltes Hores d’amor.

 

ebm_hores-damor

 

SINOPSI

A la Gisel·la se li fa una muntanya llevar-se cada dia. La Juls te por de tornar a començar. L’Arlet no vol formar part de certes coses. La Bruna creu que te el món a les seves mans… Un institut qualsevol d’un poble qualsevol. Joves que volen viure i gaudir de la vida i que potser no saben on estan els límits d’allò correcte o incorrecte. Potser ningú els hi ha ensenyat a estimar, respectar , entendre… o potser sí, però no de la millor manera.

 

Hores d’amor :: Trailer 2016

 

VENTA D’ENTRADES:

22 d’Octubre a l’Amistat (Premià de Mar)

3 de Desembre a Espai Escènic Ca n’Humet (El Masnou)