Olga Lladó

Olga LladóNascuda el 1986 a Barcelona. Graduada el 2007 a l’Institut del teatre en l’especialitat de contemporani. Becada en el workshop internacional de Praga per l’Institut del teatre. Posteriorment comença a treballar amb la companyia Hungarian theatre Gödöllo, de Atilla Egherazi. El 2008 es finalista en el concurs Nacional de dansa de Castellón, on obté quatre becas (Cia.OD, CND…). El 2009 comença a treballa amb la companyia Aracaladanza, de Enrique Cabrera, fent gira nacional i internacional fins el 2011 com a intèrpret, i ha posterior esporàdicament. A partir del 2011 comença a treballar com a freelance amb diferents companyies: Cia.Plan B, Umma Umma dance, MEDEM production, Cia. Sonia Rodríguez, Cia. Les impuxibles, Habemus Corpus… i altres treballs independents com l’espectacle PICASO a l’Auditori de Barcelona, actualment fent temporades. Membre també del col·lectiu Bakaai Katiuska amb el projecte EgurRa, premiat amb el Premi Delfí Comoler. Estrena 25 d’agost 2017.

Iniciada també en acrobàcia, capoeira, trapezi aeri, corda llisa (circ) , aro i acroyoga.

Com a creadora a creat peces com “Symbiosis”, peça guanyadora del premi del públic en el festival de comèdia i dansa de Miraflores, amb Almu Pardo, residència al centre cívic de la Barceloneta i a Nunart Gràcia. “Cheers” duet amb a Ariadna Peya per a Micro-cultura Barcelona, www.projectesao.wordpress.com. “Ventricles” peça col·laboradora per la marató de TV3 amb Laia Mora i Ruben Mendijar, residència a Nunart Guinardo. “AVUA” junt amb Boris Ribas on formen la Cia. BOOL, peça estrenada el Festival Sesi Bonecos do Mundo de Brasil, https://circdansa.wordpress.com/ , residents a Roca Umbert com ha projecte guanyador de moviment 2018. Entre d’altres.

Com a coreògrafa a treballat amb l’espectacle MOBILUS de la companyia Addaura Dansa el 2015, i actualment en les coreografies del nou espectacle de la companyia KLE.

I com ha docent imparteix classes a tots els nivells de dansa contemporània.

Durant la seva trajectòria s’ha format amb diferents professors com: Ramon Oller, Bebeto Cidra, Marta Munsó, Asun Noales, Sonia Rodriguez, Keith Morino, Victor Ullate, Angels Margarit, Daniel Abreu, Fernando Lázaro, Roberto Olivan, Lidia Wos, Lali Ayguadé, Natalia Viñas, Guillermina Coll, entre d’altres.